13) MAARTEN JEROEN DEN BOER

 

In mijn optiek is Mr. Maarten Jeroen den Boer RA een fulltime oplichter met een accountantskantoor als dekmantel.

 

Zijn enige doel is zoveel mogelijk geld over bankrekeningen te laten lopen.

Hij kan dit doen doordat de Rabobank hem heeft gefaciliteerd om pinautomaten te manipuleren, een situatie die voor rekeninghouders vrijwel onzichtbaar is.

 

Deze onzichtbaarheid geld tevens voor het afromen van de tussenrekeningen.

 

Door samen te werken met bankiers, notarissen en andere financieel ‘dienstverleners’ krijgen de meest onhaalbare bedrijfsplannen doorgang bij een financieringsaanvraag waardoor ‘ondernemers’ in ernstige problemen worden gebracht.

 

De meeste mensen zullen dit ervaren als ondernemersrisico en tegenslagen maar alles verloopt volgens een door Maarten Jeroen bedacht plan.

 

Duidelijk voorbeeld; Onze administratrice moest in het Boekjaar 2009 in 12 maandelijkse termijnen van in totaal bijna €800.000,- ten last van de voorraad boeken dit terwijl er in werkelijkheid sprake was van een geringe toename van de voorraad van €10.000,-.

Door deze ‘correctie’ memoriaalboekingen was het mogelijk om de boekhouding in balans te krijgen en hierdoor ontstond de mogelijkheid om geld te onttrekken.

 

Door deze handeling was het mogelijk om de €885.000,- geruisloos te laten verdwijnen.

 

Ik kan kort zijn over Maarten Jeroen den Boer, hij moet worden berecht voor fraude en voor al het leed wat hij tot op de dag van vandaag aanricht in tal van ondernemingen.

Hij opereert uitsluitend voor eigen gewin en is in en in corrupt en meedogenloos en ‘adviseert’ bedrijven met als enige doel er zelf beter van te worden. Het rekeningen schrijven met een vork is slechts een klein onderdeel van de gehanteerde mogelijkheden om bedrijven te benadelen.

 

Alle vragen die ik had over onze administratie werden steevast afgedaan met; ‘ga jij nu maar doen waar je goed in bent en laat de rest maar aan mij over’.

 

Slechts 1 keer heeft hij mij van goed advies voorzien omdat hij blijkbaar zeker wist dat wij dit advies niet zouden opvolgen, namelijk het handmatig natellen van de jaarmarge.

Na een hooglopend verschil van mening met Maarten Jeroen den Boer over de administratie heb ik besloten dit advies tot in detail op te volgen waarna alles duidelijk werd….

 

 

Wie niets te verbergen heeft, verbergt niets !

 

Wist u dat in het Esperanto het woord Rabo ‘roof’ betekent, wat een toeval.

 

 

 

The only people who don’t want to disclose the truth are people with something to hide